Hattrick Media is dé uitgever voor Sport & Business. Met onze uitgaven bereiken wij diverse doelgroepen. Onze kranten, magazines en brochures zijn dan ook een doeltreffend middel om naamsbekendheid te genereren of acties, diensten en producten effectief in de schijnwerpers te zetten.

Effectief scoren Adverteren in de uitgaven van Hattrick Media scoort aantoonbaar. Lokaal, regionaal én landelijk, met een slimme koppeling naar online. Daarbij denken wij inhoudelijk mee over beste insteek om uw doelgroep te bereiken. Ook verzorgen onze vormgevers kosteloos de opmaak van uw advertentie of advertorial..

Opdrachtgevers Naast acquisitie voor onze eigen uitgaven doen wij dit ook voor opdrachtgevers. Wij benaderen potentiele adverteerders vrijblijvend, respectvol en met een heldere werkwijze. Wij verzorgen de advertentiewerving voor uw krant, magazine, brochure of website en nemen alle zorgen uit handen. Desgewenst het volledige traject van planning, verkoop, vormgeving, drukken en verspreiden.

Meer weten? Hattrick Media is eveneens gespecialiseerd in de verkoop van narrowcasting, websitebanners en diverse digitale toepassingen. Onze accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden om – tegen een prettig tarief – effectief te scoren.