Nieuwe edities Hockeykrant

Het zijn bijzondere tijden en de competities liggen stil. Maar omdat iedereen behoefte heeft aan positief hockeynieuws pakken we flink uit. Voor de Kerst verschijnen er 5 nieuwe Hockeykranten!

Dit zijn de edities: Hockeykrant Rotterdam, Hockeykrant Gooi/Flevoland, Hockeykrant Haaglanden, Hockeykrant Utrecht/Amersfoort én Hockeykrant Kennemerland/Bollenstreek.

Clubs
In iedere editie besteden wij veel aandacht aan de clubs in de regio. Hoe beleven zij deze vreemde hockeyluwe periode, wat gebeurt er op de clubs en wat zijn de verwachtingen voor de herstart van de competitie? Wij spraken met diverse voorzitters, coaches, spelers en speelsters, belichten de laatste ontwikkelingen en zetten bovendien de nodige clubhelden en vrijwilligers in de schijnwerpers.

Fysiek en online
Deze edities van de Hockeykrant worden niet alleen fysiek via de clubs verspreid. Wij stellen ook aan iedere club een digitale versie beschikbaar of een link naar een bladerversie, die kan worden geplaatst op de clubsite, in de nieuwsbrief, in de clubapps of social media.

Op Facebook en Insta
Ook koppelen wij aan iedere editie een doelgroepgerichte campagne op Facebook en Instagram, waarmee in totaal ruim 350.000 hockeyliefhebbers worden bereikt. Deze campagne wordt in week 52 gelanceerd en loopt door tot de tweede week van januari. Uiteraard zijn alle nieuwe edities ook te vinden op www.hockeykrant.nl.

Hattrick Media is sinds 2012 uitgever van de Hockeykrant.

Meer uitgaven

Hattrick Media

Koldingweg 20
9723 HK Groningen
(050) 3171701
info@hattrickmedia.nl

Vragen of opmerkingen?

Volg ons op