Seizoengids Voor Elkaar

De eerste editie van ‘Voor Elkaar’ is verschenen. De seizoengids van het SC Cambuur Amateurconvenant.

SC Cambuur is een warme volksclub die midden in de samenleving wil staan en haar (voorbeeld)functie als betaald voetbalorganisatie uiterst serieus neemt. Om hier gestalte aan te geven en het voetbal in de regio te versterken is de club een samenwerkingsverband aangegaan met vele amateurvoetbalclubs. Dit is geconcretiseerd in het SC Cambuur Amateurconvenant.

Binnen het Amateurconvenant wordt samengewerkt op commercieel, technisch en organisatorisch gebied. Daarbij streeft Cambuur naar betrokkenheid, het delen van kennis en het geven van unieke SC Cambuur ervaringen.

Om de betrokkenheid te onderstrepen is de eerste editie van ‘Voor Elkaar’ verschenen. Een unieke Seizoengids voor en over de clubs die zijn aangesloten bij het SC Cambuur Amateurconvenant. In deze gids presenteert Cambuur haar plannen voor de samenwerking met de amateurpartners waarbij de jeugd centraal staat. Daarnaast wordt er uiteraard teruggeblikt op de prachtige promotie van Cambuur en belichten we de plannen voor de toekomst. Ook wordt iedere amateurpartner in de Seizoengids gepresenteerd.

De Seizoengids ‘Voor Elkaar’ wordt verspreid bij alle verenigingen die zijn aangesloten bij het SC Cambuur Amateurconvenant en onder de diverse Cambuur-doelgroepen. De Seizoengids is een uitgave van Cambuur Media in samenwerking met Hattrick Media, de amateurclubs, Over de BalKijf&Witte en Scholma Print en Media.

Meer uitgaven

Hattrick Media

Koldingweg 20
9723 HK Groningen
(050) 3171701
info@hattrickmedia.nl

Vragen of opmerkingen?

Volg ons op