De nieuwe editie van Eemsdelta Beweegt is weer van de pers gerold. Deze sport- en beweegkrant wordt huis-aan-huis verspreid in de gemeente Eemsdelta.

In deze editie lees je alles over het sport- en beweegaanbod in de gemeente Eemsdelta. Zo maak je kennis met het Beweegteam, er is aandacht voor de Beweegparken, fietsen en wandelen in Eemsdelta, de Beweegzomer en fittesten voor ouderen. Ook vind je informatie over de Sporthopper Eemsdelta, Uniek Sporten en lokale regelingen.

Verenigingen
Zoals gebruikelijk worden weer diverse sportverenigingen belicht. Zoals VV Farmsum, de padelplannen van Watec in Wagenborgen, hockeyclub Eemsmond, zwemmen bij Azuro, Paardensportvereniging ZEO, de Wagenborger Boys, Showteam Revolution en de volleyballers van Trias.

Daarnaast geven diverse professionals handige tips en adviezen over hoe sporten leuk blijft en vertelt diëtist en topsporter Noa Dhore je meer over een gezonde leefstijl.

Uitgave
Eemsdelta Beweegt is een uitgave van Hattrick Media in samenwerking met de gemeente Eemsdelta en Eemsdelta Beweegt. De krant wordt in een oplage van 20.000 exemplaren huis-aan-huis verspreid in de gemeente Eemsdelta.

Lees ‘m hier online!