Kies voor de Sport in Tynaarlo

Kies voor de Sport in Tynaarlo is verschenen. Een promotiekrant om sportverenigingen in de gemeente in de spotlights te zetten.

De gemeente Tynaarlo kent een heel mooi en divers aanbod van sportverenigingen en -faciliteiten. Door de maandenlange sluiting in de lockdown-periode en de beperkende coronamaatregelen hebben veel clubs het echter lastig. Daarom komen we samen in actie.

Hiervoor wordt de campagne ‘Kies voor de Sport’ gestart. Drievoudig Olympisch schaatskampioen Marianne Timmer en Hans Nijland, voormalig directeur van FC Groningen, zijn de ambassadeurs van dit project. Samen zetten zij zich in voor de breedtesport, bewegen, vitaliteit en om de verenigingen een duwtje in de rug te geven. De promotiekrant is daar een onderdeel van.

In de krant worden diverse (sport)clubs belicht waar je op ieder niveau kunt sporten en bewegen. En: waar je de komende maanden de mogelijkheid hebt om vrijblijvend kennis te maken, mee te trainen of deel te nemen aan activiteiten. Een mooie kans om te ontdekken hoe leuk het is om (weer) te sporten en actief te worden. Kies voor de Sport Tynaarlo is een uitgave van Hattrick Media wordt in een oplage van 12.500 exemplaren huis-aan-huis verspreid in de gehele gemeente Tynaarlo.

Kijk voor de online-versie bij Uitgaven en klik op de cover.

Hattrick Media

Koldingweg 20
9723 HK Groningen
(050) 3171701
info@hattrickmedia.nl

Vragen of opmerkingen?

Volg ons op