Uitgeverij

Hattrick Media is dé uitgever voor Sport & Business. Jaarlijks produceren wij een brede verscheidenheid aan kranten, presentatie- en businessmagazines, periodieken, bedrijfsbrochures en specials. Zowel voor clubs en organisaties uit de Nederlandse sportwereld, als voor het bedrijfsleven, onderwijs, zorg en (semi)overheidsinstellingen.

Bijvoorbeeld de Promotiekranten voor Indoor Brabant, de Bijzondere Eredivisie, Sport050, PKC Korfbal en de Topsportkrant van de gemeente Teylingen. Maar ook de presentatiegids van voetbalclub ACV, het officiële magazine van de VVCS, de glossy’s van WILDLANDS en DelfSail en presentatieboekwerken voor het Alfa-college en het TopsportZorgCentrum.

Hattrick Media is eveneens uitgever van de succesvolle Hockeykrant die in 11 edities in heel Nederland verschijnt. Daarnaast hebben wij samenwerkingsovereenkomsten met diverse betaald voetbalclubs en nationale en internationale sport- en evenementenorganisaties.

Als dé uitgever voor Sport & Business denken wij mee, adviseren en realiseren graag het complete traject van uw uitgave. Van conceptontwikkeling, redactie, vormgeving en fotografie tot acquisitie, druk en verspreiding. Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Hattrick Media

Koldingweg 20
9723 HK Groningen
(050) 3171701
info@hattrickmedia.nl

Vragen of opmerkingen?

Volg ons op