Hattrick Media is dé uitgever voor Sport & Business. Dit is niet alleen vanwege onze historie van bijna 20 jaar en een portfolio van honderden kranten, magazines, glossy’s en specials. Wij hebben vooral passie voor ons werk, als een professionele partner. Ook voor uw uitgave.

Als partner voor geprinte media denken mee, adviseren en realiseren graag het complete traject van uw uitgave. Van conceptontwikkeling, redactionele content, fotografie en vormgeving tot acquisitie, druk of verspreiding. Of het nu een krant is, een magazine, een special of een gids. En vanzelfsprekend staan daarbij uw wensen voorop.

Kosten reduceren Daarnaast organiseren wij ook de acquisitie. Hierdoor worden voor u de kosten gereduceerd omdat deze gedekt worden door advertenties. En ook daarbij gaan we transparant en gedegen te werk. Wij benaderen potentiele adverteerders vrijblijvend, respectvol en met een heldere werkwijze.

Stapje verder Bij deze processen houden wij voor u de regie en dragen zorg voor de planning, de druk en verspreiding. Volgens de wensen en eisen die van tevoren zijn afgesproken, al gaan we altijd graag een stapje verder. Omdat we passie hebben voor ons werk, onze opdrachtgevers en partners. Wie u ook bent en welke doelgroep u ook wilt bereiken.

Dat is Hattrick Media. Dé uitgever voor Sport & Business. Ook voor uw uitgave.