De nieuwe editie van Bewegen in Het Hogeland is van de pers gerold. Boordvol informatie over het sport- en beweegaanbod in de gemeente Het Hogeland.

In deze editie lees je alles over Sporten en Bewegen in Het Hogeland. Bijvoorbeeld bij de vele sport- en beweegaanbieders die in de krant aan bod komen. Meer dan 25 sportclubs stellen zich voor en bieden je de kans om gratis mee te trainen of vrijblijvend kennis te maken.

Talenten
Daarnaast zijn er interviewartikelen met de talentvolle discgolfer Levi Bouwman en meervoudig kartkampioen Annabelle Brian. En natuurlijk wordt ook het 10-jarig jubileum van G-voetbal Het Hogeland belicht.

Verder is er aandacht voor gemeentelijke projecten op het gebied van Gezondheid & Leefstijl, Vitaal ouder worden en de activiteiten van het Beweegteam. Ook vind je informatie over het Sportakkoord, subsidieregelingen en de ondersteuning van sportclubs.

Huis-aan-huis

Bewegen in Het Hogeland is een uitgave van Hattrick Media in samenwerking met Hogeland Beweegt, gemeente Het Hogeland en Huis voor de Sport Groningen. De krant wordt in de week van 8-12 april huis-aan-huis verspreid in de gemeente Het Hogeland. De onlineversie lees je ook op de website van Hogeland Beweegt.

Bewegen in Het Hogeland Online