Effectieve en passende communicatie is essentieel voor succesvolle business. Daarom doen diverse bedrijven, organisaties en netwerken graag een beroep op Hattrick Media.

Hattrick Media heeft meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen en realiseren van zakelijke uitgaven. Businessmagazines, stijlvolle glossy’s, bijzondere brochures of een thema-uitgave om uw bedrijf of organisatie te promoten. Op maat gemaakt, met inhoudelijke content, pakkende fotografie en perfect gedrukt.

Magazines, brochures en glossy’s
Met die werkwijze realiseerde Hattrick Media bijvoorbeeld business- en relatiemagazines voor FC Groningen, de Drentsche Golf & Countryclub en De Haan Advocaten & Notarissen. Evenals brochures voor Groenoord BV en Klimaatgroep Holland, glossy’s voor Wildlands Adventure Zoo, het Alfa-college en een reeks aan andere bedrijven en instellingen.

Businessclubs
Als mediapartner van diverse betaald voetbalorganisaties tekent Hattrick Media ook voor de magazines van de Businessclubs van FC Utrecht, SC Cambuur en De Graafschap. Deze magazines worden exclusief gerealiseerd voor zakelijke partners en businessleden.

Complete traject
Ook bij de ontwikkeling van uitgaven voor de zakelijke markt denken wij mee, adviseren en realiseren graag het complete traject. Van concept, redactie, vormgeving en fotografie tot acquisitie, druk en verspreiding. Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.