Hattrick Media is sinds 1 juli 2023 Official Mediapartner van FC Utrecht. In samenwerking met FC Utrecht zijn wij vanaf het seizoen 2023/2024 verantwoordelijk voor het volledige (print)mediapakket van de FC. Dit betreft de wedstrijdmagazines FC Today, het FC Utrecht Magazine, de magazines voor de Businessclub, de Junior Tigers en de Jaargids voor de amateurpartners.

Hans Nijland, adviseur Hattrick Media BV: “Als Hattrick Media werken we reeds voor de KNVB en andere amateur- en profclubs en we wilden heel graag met FC Utrecht onze positie verstevigen. We kennen de club FC Utrecht goed, hebben er een warm gevoel bij en zijn trots op dit partnership! Dit seizoen én de komende seizoenen zullen we met veel plezier de wedstrijden bezoeken, onderdeel zijn van de Business Club en prachtige magazines gaan maken.”

Joost Broerse, Partnership Director FC Utrecht: “We verwelkomen Hattrick Media van harte bij FC Utrecht en kijken met vertrouwen uit naar de samenwerking. Onze magazines zijn graag gelezen en komende jaren zullen we samen weer onze supporters en Business Club Leden voorzien van mooie verhalen!”