Hattrick Media is thuis in iedere sport. Als dé sportuitgever produceren wij jaarlijks kranten, magazines, gidsen, brochures en specials voor tientallen clubs en organisaties uit de Nederlandse sportwereld.

Hattrick Media is Official Mediapartner van FC Utrecht, SC Cambuur en FC Den Bosch. Voor deze BVO’s verzorgen wij alle (print)media-uitgaven. Van de presentatiemagazines en de wedstrijdgidsen tot de magazines voor de Businessclub en de Amateurpartners,

Daarnaast realiseert Hattrick Media diverse media-uitgaven voor De Graafschap, FC Groningen, Helmond Sport, de KNVB en de VVCS. Ook produceren wij kranten en magazines voor sportclubs als ACV, PKC Korfbal, Eindhoven Kemphanen, RC The Bassets én vele andere verenigingen in de meest uiteenlopende sporten. Bovendien zijn wij uitgever van de Hockeykrant die in 10 edities in heel Nederland verschijnt.

Gezondheid & Lifestyle
Als sportuitgever kennen wij het belang van sport. Ook als het gaat om maatschappelijke waarden en op het gebied van gezondheid en lifestyle. Daarom doen steeds meer gemeenten een beroep op Hattrick Media om via doelgerichte Sport- & Beweegkranten hun inwoners op een effectieve manier te informeren.

Een voorbeeld hiervan is de Sport050 Krant van de gemeente Groningen die twee keer per jaar verschijnt en door Hattrick Media wordt gerealiseerd. Dit geldt ook voor de Sport & Beweegkranten van de gemeenten Midden-Groningen, Westerwolde, Eemsdelta, Het Hogeland en de jaarlijkse kranten voor Assen SportStad.

Meer weten?
Als dé uitgever voor Sport & Lifestyle denken wij mee, adviseren en realiseren graag het complete traject van uw uitgave. Van conceptontwikkeling, redactie, vormgeving en fotografie tot acquisitie, druk en verspreiding. Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.