Hattrick Media is dé uitgever voor Sport, Business & Lifestyle. Onze kernactiviteiten zijn grotendeels gericht op het realiseren van printmedia-uitgaven. Jaarlijks produceren wij een brede verscheidenheid aan kranten, presentatie- en businessmagazines, periodieken, bedrijfsbrochures en specials.

Dit doen wij onder andere voor organisaties uit de Nederlandse sportwereld. Zoals de KNVB, VVCS, FC Utrecht, De Graafschap, SC Cambuur, FC Groningen, Helmond Sport, FC Den Bosch, PKC Korfbal en Eindhoven Kemphanen. Maar ook voor opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, onderwijs, zorg en (semi)overheidsinstellingen. Bijvoorbeeld Sport050 en Assen Sportstad, de gemeenten Midden-Groningen, Westerwolde, Eemsdelta en Het Hogeland en het Rode Kruis Groningen. Daarnaast zijn wij uitgever van de Hockeykrant en werken samen met nationale en internationale sport- en evenementenorganisaties.

Anders en betrokken
Hattrick Media is een uitgever en mediapartner die het graag anders doet. Met een werkwijze die niet standaard is, op een betrokken manier en we zoeken graag de samenwerking. Wij denken mee, adviseren en kunnen het complete traject van een uitgave realiseren. Van conceptontwikkeling, redactie, vormgeving en fotografie tot acquisitie, druk en verspreiding.

Dit doen wij niet alleen goed, maar vooral ook graag. Omdat we passie hebben voor ons werk, onze opdrachtgevers en partners. Wie u ook bent en welke doelgroep u ook wilt bereiken. Dat is Hattrick Media.

2002

Hattrick Media is gestart in 2002, als zelfstandig dochterbedrijf van FC Groningen. Onder de naam FC Groningen Media verzorgden wij alle media-uitgaven van de Trots van het Noorden.

2012

Deze dienstverlening werd in de loop der jaren uitgebreid met mediaprojecten voor externe opdrachtgevers. FC Groningen Media groeide uit tot een toonaangevend mediabedrijf.

2020

Vanwege het uitbreidende portfolio en de ambitie een fullservice mediapartner te zijn, werd in het voorjaar van 2020 de keuze gemaakt volledig zelfstandig verder te gaan. Als Hattrick Media BV.

2022

Hattrick Media verhuisde naar een nieuw kantoorpand in Groningen om vol energie de toekomst in te gaan. Als dé uitgever voor Sport, Lifestyle & Business die het graag anders doet.