Over ons

Hattrick Media is een zelfstandig mediabedrijf. Onze kernactiviteiten zijn grotendeels gericht op het realiseren van printuitgaven. Kranten, business- en presentatiemagazines, periodieken, bedrijfsbrochures en zogenaamde ‘specials’. Van conceptontwikkeling tot de druk. Zowel voor clubs en organisaties uit de Nederlandse sportwereld, als voor opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, onderwijs, zorg en (semi)overheidsinstellingen. Daarnaast zijn wij uitgever van de Hockeykrant en werken samen met nationale en internationale sport- en evenementenorganisaties.

Hattrick Media is gestart in 2002, als zelfstandig mediabedrijf van FC Groningen. Onder de naam FC Groningen Media verzorgden wij alle media-uitgaven van de Trots van het Noorden. Deze dienstverlening werd in de loop der jaren uitgebreid met mediaprojecten voor externe opdrachtgevers en stijlvolle brochures en specials voor de zakelijke markt.

Vanwege het uitbreidende portfolio en de ambitie een ontzorgende mediapartner te zijn, is in het voorjaar van 2020 de keuze gemaakt om op eigen benen verder te gaan. Als Hattrick Media. Dé uitgever voor Sport & Business. Hiertoe zijn de aandelen overgenomen door Nian Uitgevers, Jelte Hut en Hans Nijland, voormalig algemeen directeur van FC Groningen.

Hattrick Media is uw partner voor printmedia-concepten als magazines, kranten en brochures. Wij denken mee, adviseren en realiseren graag het complete traject van uw uitgave. Van conceptontwikkeling, redactie, vormgeving en fotografie tot acquisitie, druk en verspreiding. Ook verzorgen wij drukwerk tegen uiterst scherpe tarieven.  

Dit doen wij niet alleen goed, maar vooral ook graag. Omdat we passie hebben voor ons werk, onze opdrachtgevers en partners. Daar kunt u op vertrouwen. Wie u ook bent en welke doelgroep u ook wilt bereiken. Dat is Hattrick Media. Dé uitgever voor Sport & Business.  

Hattrick Media

Koldingweg 20
9723 HK Groningen
(050) 3171701
info@hattrickmedia.nl

Vragen of opmerkingen?

Volg ons op