De Bijzondere Eredivisie is een voetbalcompetitie waar alleen échte sterren spelen. En dat verdient natuurlijk een bijzonder presentatiemagazine.

De Bijzondere Eredivisie is gestart in september 2019. Het is de eerste competitie ter wereld waarin jongeren met een beperking uitkomen voor hun favoriete betaald voetbalclub en hun dromen waar maken.

13 clubs
Dit seizoen bestaat de Bijzondere Eredivisie uit de G-teams van 13 profclubs. ADO Den Haag, Ajax, AZ, SC Cambuur, FC Emmen, Excelsior Rotterdam, FC Groningen, Go Ahead Eagles, De Graafschap, sc Heerenveen, NAC Breda, N.E.C. en VVV-Venlo.

Deze teams spelen tijdens verschillende competitierondes wedstrijden tegen elkaar. Iedere ronde vindt plaats bij één van de deelnemende profclubs. Daarbij draait het niet alleen om voetbal, maar zeker ook om plezier, vriendschappen en mooie momenten. Want in de Bijzondere Eredivisie schittert iedereen!

Magazine
Om de Bijzondere Eredivisie, de teams en alle spelers nóg meer in de schijnwerpers te zetten, realiseerde Hattrick Media een Bijzonder Presentatiemagazine. Dit in samenwerking met Players United en Stichting het Gehandicapte Kind. Het magazine wordt bij de volgende speelronde in maart officieel gepresenteerd.