Voor veel mensen is de vakantie aangebroken. Een periode van lekker ontspannen, fijn relaxen en vooral genieten. Even helemaal niks doen. Heerlijk!

Maar niet bij Hattrick Media. In ons kantoor aan de Koldingweg stoomt, borrelt en bruist het al volop. Vanaf volgende week is het team (bijna) weer compleet om de komende weken te knallen. Het nieuwe seizoen in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie staat immers voor de deur. In september wacht de Nationale Sportweek en dan starten ook de hockeycompetities en het amateurvoetbal.

Projecten
Dit betekent voor ons topdrukte om een groot aantal mediaprojecten te realiseren. Zoals magazines voor FC Utrecht, De Graafschap, SC Cambuur en de Supportersvereniging FC Groningen. Daarbij komen nog kranten voor Sport050, Gemeente Midden-Groningen, Gemeente Westerwolde en Assen Sportstad. En bovendien wordt ook hard gewerkt aan de nieuwe presentatiegidsen van ACV en Eindhoven Kemphanen. Er staat dus veel op de rol bij Hattrick Media.

Nieuwe website
In de afgelopen weken hebben wij overigens ook niet stilgezeten. Begin juli is de nieuwe website van Hattrick Media gelanceerd. Dit in samenwerking met onze internetpartner We’r Media. De nieuwe site heeft niet alleen een frisse uitstraling, maar past ook bij onze werkwijze en ambitie.

Fijne vakantie
Kortom; we gaan mooi door bij Hattrick Media en zijn nu al klaar voor het nieuwe sport- en beweegseizoen. En voor iedereen die nu vakantie heeft óf nog op vakantie gaat, een welgemeend advies: geniet volop en kom vooral gezond terug!