De Hockeykrant ParaHockey-Special 2023 ligt weer in de clubhuizen! Een bijzondere editie over alle vormen van ParaHockey.

In de Hockeykrant ParaHockey-Special 2023 belichten wij een groot aantal verenigingen die G-, LG-, E-, H- en ParaHockey aanbieden. Ook is er aandacht voor de nationale ParaHockeyteams, het TeamNL Powerchairhockey en de ParaHockey Elftallencompetitie van de KNHB.

Clubs
In deze special komen spelers, speelsters, trainers, coaches, coördinatoren en bestuursleden van ruim 25 clubs en teams aan het woord over hun passie voor hockey en ParaHockey.

Zoals HV Westland, HC Ypenburg, BHC Overbos, HC Schiedam, De Kraaien, Pinoké, MHC Weesp, Hisalis, HC Feijenoord, Bredius Rollers, Klein-Zwitserland, De Mezen, HC IJsseloever, Fletiomare, Zwollywood Sticks, MHC Drunen, Hockey Extra Venlo, Upward, Stick Flyers, Cartouche, GP Bulls, Schaerweijde, Kampong Rolstoelhockey, MHC Leusden, Groningen, De Tubanten en Tukkers United.

Op de clubs en online
De Hockeykrant ParaHockey-Special is inmiddels verspreid. Je vindt de papieren exemplaren in de clubhuizen van meer dan 80 hockeyverenigingen. De onlineversie is op www.hockeykrant.nl te lezen.

Hattrick Media is sinds 2011 uitgever van de Hockeykrant.