De nieuwe Hockeykrant Utrecht / Amersfoort is verschenen. Weer een fijne editie over de hockeyclubs in de regio.

In deze editie kijken we uiteraard vooruit naar de sportzomer van 2024. In juni spelen de Oranjeteams acht wedstrijden in de FIH Pro League en daarna wachten nog de uitzwaaiduels in Zwolle. Vervolgens gaat het vizier vol op de Olympische Spelen in Parijs.

Clubs
Natuurlijk is er ook veel aandacht voor de clubs in de regio. Zo belichten we uitgebreid de landstitel van Kampong.  Ook op Schaerweijde was er champagne met de promotie van de dames. Met Max Leber blikken we terug op het afscheid van 5 sterkhouders bij Phoenix.

Daarnaast je alles over verduurzaming op Fletiomare, de nieuwe accommodatie van MHCN, de degradatie van HCIJ en de promotiekansen in Leusden. Verder: Teun van Eijden wil afscheid in stijl met Soest, de metamorfose op Montfoort, de handhaving van Shinty, tiki-taka bij Amersfoort en de spannende weken voor Doornse.

Clubhuis en online
De voorjaarseditie van Hockeykrant Utrecht/Amersfoort is verspreid bij alle clubs in de regio Utrecht en Amersfoort.. Zoals gebruikelijk via de clubhuizen én de diverse websites. Daarnaast is deze editie ook online te lezen op hockeykrant.nl.

De Hockeykrant is een uitgave van Hattrick Media.