De nieuwe Hockeykrant Amsterdam ligt weer in de clubhuizen. De laatste editie van het seizoen met veel nieuws over de hockeyclubs in de regio.

In de nieuwe editie van Hockeykrant Amsterdam volop aandacht voor de landskampioenen. De heren van Pinoké behaalden voor het eerst in de historie de landstitel. Ook bij de dames is de schaal terug in de hoofdstad. De dames van Amsterdam kroonden zich na een heerlijke finale tot de beste van Nederland.

Clubs
De dames van Hurley bereikten eveneens de play-offs. Daarmee beleefde de afzwaaiende Wendela van Dedem een prachtig afscheid. Ook in de andere klasses viel er heel wat te vieren. De heren van Xenios maakten de stap naar de Promotieklasse, de mannen van Myra zijn terug in de OVK en de dames van FIT zijn inmiddels ook zeker van promotie.

Verder lees je alles over het Hockeyveld van de Toekomst dat op Weesp is aangelegd, over het afscheid van Myra-icoon Lars Otting, de groei van AthenA D1, het perspectief van Kraaien, de ontwikkeling op Westerpark en de laatste klappen van Loïs Schopman op Xenios.

De Hockeykrant is een uitgave van Hattrick Media. Kijk voor meer nieuws op www.hockeykrant.nl.