FC Groningen bekroonde op 10 mei een memorabel seizoen. De Trots van het Noorden promoveerde naar de Eredivisie!

Daarmee keert de FC na een jaar terug op het hoogste niveau. Zes maanden geleden leek dat nog een mission impossible. Na een stroeve start en een barslechte herfstreeks stond groenwit eind oktober diep in het rechterrijtje van de KKD. Nait best.

Daarna werd alles anders. Met de onvermoeibare ‘rakkers’ uit de eigen jeugd en het ervaren motorblok vond Dick Lukkien de juiste combinatie. Een ongekende opmars volgde, mede door de fantastische steun van het publiek. Op vrijdag 10 mei viel alles samen en vierde Stad en Ommeland de promotie van FC Groningen.

Promotiekrant
Het seizoen 2023/2024 was er een van uitersten. Dat maakt de promotie des te mooier. Daarom realiseerde Hattrick Media in samenwerking met de Supportersvereniging FC Groningen een speciale Promotiekrant. Een bewaarnummer waarin veel hoofdrolspelers aan het woord komen en alle ins en outs van het seizoen worden belicht.

De Promotiekrant valt komend weekend bij alle leden van de Supportersvereniging FC Groningen in de brievenbus en wordt eveneens verspreid bij de amateurclubs die zijn aangesloten bij het Amateurconvenant FC Groningen. Daarna is deze uitgave ook online te lezen.