Samen D’RAN! 2024 is verschenen. De jaarlijkse Seizoengids van, voor en over de amateurclubs die zijn aangesloten bij het Voetbalplatform De Graafschap.

In deze derde editie van Samen D’RAN! belicht De Graafschap het Voetbalplatform en de samenwerking met 46 amateurclubs in de Achterhoek. Hierbij worden alle aangesloten amateurpartners voorgesteld en gepresenteerd.

Jeugdopleiding
Daarnaast wordt een inkijkje gegeven in de werkwijze en ontwikkeling van de succesvolle jeugdopleiding van De Graafschap. Dit via interviewartikelen met de coördinatoren van het Talentenplan, het Basisplan en het Profplan en de keeperstrainers van de club. Ook is er aandacht voor Breed Motorische Ontwikkeling, Meiden Vrouwen Voetbal Achterhoek (MVVA) en lees je een interview met toptalent Basar Önal. Vanzelfsprekend worden ook alle jeugdteams gepresenteerd. Van de O9 tot en met de O21.

Samen D’RAN! 2024 is een uitgave van De Graafschap Media in samenwerking met Hattrick Media. De gids is op 26 januari officieel gepresenteerd en verspreid bij alle partners en verenigingen die zijn aangesloten bij het Voetbalplatform De Graafschap.