Vanaf aankomend seizoen gaan Hattrick Media BV en FC Den Bosch de samenwerking aan. Hattrick Media zal de Brabantse club gaan ondersteunen op mediagebied.

Denk hierbij aan het gezamenlijk ontwikkelen van de Voetbal Presentatiegids, Het Business Magazine en een aantal keer per seizoen een Programmaboekje. Daarnaast zal Hattrick Media Business Seats afnemen in de lounges van stadion De Vliert en zodoende onderdeel uit gaan maken van de FC Den Bosch Business Club. De club dankt Cor Huis en Hans Nijland voor het vertrouwen en kijkt uit naar de samenwerking.

Partner
Cor Huis, namens Hattrick Media: ‘Hattrick Media maakt printmedia-concepten zoals magazines, kranten en brochures voor de zakelijke markt, evenementorganisaties en sportclubs. Hattrick Media verzorgt het gehele traject van conceptontwikkeling, redactie vormgeving en fotografie, tot de acquisitie , bedrukking en verspreiding. Ik hoop u vanaf het nieuwe seizoen te ontmoeten in Stadion De Vliert of bij de zakelijke events van FC Den Bosch!’.