Topevenementen en unieke gebeurtenissen vragen om een bijzondere uitgave. Daarom ontwikkelde Hattrick Media de Specials.

Specials worden volledig op maat gerealiseerd. En alles is mogelijk. Van een bijzondere krant die huis-aan-huis wordt verspreid tot complete boekwerken voor een selecte doelgroep. Ook de redactionele content en de vormgeving wordt volledig afgestemd op het event of de wensen van de opdrachtgever.

Futsal EURO 2022
Een mooi voorbeeld is de speciale krant die Hattrick Media realiseerde voor UEFA Futsal EURO 2022. Dit grootste EK ooit werd gespeeld in Amsterdam en Groningen. Samen met de KNVB zette Hattrick Media het event via een speciale krant in beide speelsteden vol in de spotlights.

Unieke uitgaven
Even uniek was de opening van het TopsportZorgCentrum in Groningen. Hiervoor produceerde Hattrick Media een bijna 200 pagina’s tellend magazine. Evenals het presentatieboekwerk dat Hattrick Media verzorgde voor de nieuwe onderwijslocatie van het Alfa-college op het Europapark.

Daarnaast realiseerde Hattrick Media bij de laatste editie van DelfSail een unieke glossy. Voor het 25-jarig bedrijfsjubileum van de Leidinggroothandel werd een prachtige brochure gemaakt. Meer recent is de Speciale krant die Hattrick Media ontwikkelde voor 350 jaar Gronings Ontzet. Dit in samenwerking met de Koninklijke Vereeniging van Volksvermaken en GO350.

Van A tot Z
Ook bij de ontwikkeling en realisatie van Specials denken wij mee, adviseren en realiseren graag het complete traject van uw uitgave. Van concept, redactie, vormgeving en fotografie tot acquisitie, druk en verspreiding. Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.