Wensen

Graag gaan we in gesprek om je wensen en doelstelling te bespreken. Door actief te luisteren naar je behoeften, krijgen we een helder beeld krijgen van wat je wilt bereiken en hoe we gezamenlijk waarde kunnen toevoegen en een optimale uitgave realiseren.

Concept ontwikkelen

Op basis van je wensen en doelen werken we samen aan het ontwikkelen van een concept dat past bij je boodschap en de beoogde doelgroep. We zorgen ervoor het het concept creatief en effectief is.

Acquisitie

We verzorgen de verkoop van advertentieruimte in relevante sport- en beweegkranten en presentatiemagazines die perfect aansluiten bij de doelgroep. Door strategisch te plaatsen, zorgen we ervoor dat advertenties optimaal zichtbaar zijn en de maximale exposure hebben.

Redactionele content

Onze ervaren redactiemedewerkers  staan klaar om hoogwaardige en boeiende redactionele inhoud te creëren. Met oog voor detail en diepgang zorgen we ervoor dat alle benodigde informatie op een professionele manier wordt gepresenteerd. Daardoor word jouw boodschap effectief overgebracht naar de doelgroep.

Vormgeving

Onze vormgevers zullen je advertenties met vakmanschap vormgeven. We garanderen dat de advertenties visueel aantrekkelijk zijn en de boodschap van je bedrijf weerspiegelt. Bovendien passen we de vormgeving aan aan de stijl en lay-out van de kranten en magazines.

Drukken

Na goedkeuring van het ontwerp zorgen wij voor het drukproces. We werken samen met betrouwbare en hoogwaardige drukpartners.

Verspreiding

Tot slot zorgen we voor een gerichte verspreiding van de kranten en magazines. We selecteren zorgvuldig de distributiekanalen om ervoor te zorgen dat de juiste doelgroep bereikt wordt.